Aanmelden verrassingstas zomervakantie 2021

Hoi!

Wat leuk dat je voor de zomervakantie een verrassingstas met leesboeken wil aanvragen. Deze tas is speciaal bedoeld voor alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Ook voor peuters is het mogelijk om een leuke tas met prentenboeken aan te vragen. Om deze tas te kunnen ontvangen, moet je lid zijn van de Bibliotheek Maas en Peel. Wist je dat je tot 18 jaar gratis lid bent van de Bibliotheek? Hier zie je hoe je je online in kunt schrijven.

Met dit formulier kun je een verrassingstas aanvragen. Wanneer je dit formulier invult, gaan onze medewerkers voor je aan de slag en zetten de boeken op je bibliotheekpas. Ze stellen een mooi pakket van 3 boeken voor je samen. We
houden zo veel mogelijk rekening met de opgegeven voorkeuren. Laat je vooral ook een beetje verrassen! Heb je je boeken uit? Dan zien wij deze heel graag weer terug in de bieb. Wil je je na de eerste verrassingstas nog een keer laten verrassen dan kun je nog een verrassingstas reserveren.  

Let op: de verrassingstasjes staan klaar vanaf maandag 19 juli. Je ontvangt van ons een mail op het moment dat jouw tas klaarligt in de vestiging die je gekozen hebt.

Wat wil je lezen? (één optie aankruisen)Verplicht
Wat wil je graag lezen? (maximaal 2 mogelijkheden aankruisen)Verplicht
Welk type wil je lezen? (1 of 2 opties aankruisen)Verplicht
Over welk thema wil je lezen? (je mag meerdere mogelijkheden aankruisen)Verplicht