Herfstvakantie activiteiten in de bieb

25 oktober 2021 t/m 29 oktober 2021 | Diverse locaties

Kosten: Gratis

Ranja met… de Band Net Oet Bèd, Word wetenschapper of astronaut met Mad Science.

Er is veel te doen in de Bieb!

Lees snel verder en meld je aan!

Word wetenschapper met Mad Science

Deze herfstvakantie komt Mad Science naar jouw bieb! Supercool, want je leert hoe je in een laboratorium werkt én maakt een supergaaf slijm recept met de raarste chemicaliën. De kinderen ontdekken van alles over chemische reacties en mogen hun eigen experiment mee naar huis nemen. Onze Mad Scientist zal de dag afsluiten met een knallende chemische reactie!

De activiteit is gratis te bezoeken voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. We vragen je wel om je aan te melden. Vol = vol

Maandag 25-10-2021 / 13.00-14.00 de Bibliotheek Maasbree

Vrijdag 29-10-2021 / 10.00-11.00 de Bibliotheek Kessel

Word astronaut met Mad Science

Deze herfstvakantie komt Mad Science naar jouw bieb! Supercool, want samen met alle kinderen gaan we op een ontdekkingsreis door ruimte. Waar moet je allemaal rekening mee houden als je door de ruimte reist? Welke uitvindingen kun je in de ruimte doen en hoe maak je een goede raket? Door verschillende prototypes uit te werken en te testen, leer je alles wat je moet weten om een echte astronaut te worden. En natuurlijk sluit onze Mad Scientist de dag af met een echte raketlancering!

Maandag 25-10-2021 / 15.00-16.00 de Bibliotheek Meijel

Vrijdag 29-10-2021 / 13.00-14.00 de Bibliotheek Panningen

Vrijdag 29-10-2021 / 15.00-16.00 de Bibliotheek Baarlo

Ranja met… de Band Net Oet Bèd

Altijd al willen weten hoe het is om lid te zijn van een band? Kom dan in de herfstvakantie op maandag 25 oktober om 15.00 uur naar de Bibliotheek Reuver en maak samen met leden van de band ‘Net Oet Bèd’ muziek.

De activiteit is gratis te bezoeken voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. We vragen je wel om je aan te melden. Vol=vol