Presentatie ‘Van Klompenmaker tot schoenmaker’

14 oktober 2021, van 20:15 tot 21:30 | Kessel

Altijd al willen weten hoe de klomp is geworden tot de hippe schoen van nu?

Kom dan naar de presentatie ‘Van klompenmaker tot schoenmaker’ op donderdag 14 oktober in de Bibliotheek Kessel.

Op uitnodiging van Heemkundevereniging Kessels Eigen en onze bieb komt een (oud-)medewerker van Sieben Schoenfabriek ons in deze Maand van de Geschiedenis alles vertellen over het ontstaan en de ontwikkeling van hun bedrijf én de schoen. Het belooft een boeiende lezing te worden.

De presentatie begint om 20.15 uur en duurt tot circa 21.30 uur. Deze activiteit is gratis te bezoeken in de Bibliotheek Kessel.

Aanmelden kan per mail: d.tillemans@debibliotheekmaasenpeel.nl of telefonisch via 077-4621839.