Workshop Voorlezen voor Vaders

17 januari 2022, van 19:30 tot 20:30

Wil jij beter worden in voorlezen? Kom naar onze workshop ‘Voorlezen voor Vaders’ op maandag 17 januari in de Bibliotheek Panningen. Van 19.30 tot 20.30 uur krijg je volop tips en tricks om voor te lezen als een baas! Natuurlijk zijn grootvaders ook welkom. Na deze gratis (!) workshop hangen je (klein)kinderen aan je lippen.

Aanmelden?

Aanmelden kan tot zondag 16 januari via app 06-34398603 of mail educatie@debibliotheekmaasenpeel.nl

Klaar voor de wedstrijd!

Wie deze workshop heeft gevolgd, is helemaal klaar voor deelname aan onze Voorleeswedstrijd ‘Stoere vaders lezen voor’. Durf jij?

Poster

Waarom voor vaders?

Wist je dat dat uit onderzoek blijkt dat jongens vanaf groep 5 over het algemeen minder van lezen houden dan meisjes? Leesmotivatie en leesplezier zijn zeker niet vanzelfsprekend. Sterker nog, jongens zijn lastig(er) aan te zetten tot lezen en dat kan hun taalontwikkeling beïnvloeden. Vandaar dat we dit jaar extra aandacht besteden aan jongens en hun rolmodellen, in het bijzonder vaders en opa’s.