Baby & Boek

12 september 2019, van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Reuver

Kosten: Gratis

Workshop onder leiding van BoekStart-Coach Daniëlle Tillemans

Tijdens de “Week van de Alfabetisering” komt BoekStart-Coach Daniëlle Tillemans op donderdag 12 september naar de Bibliotheek Reuver voor een workshop “Baby & Boek”. Tussen 14.00uur en 15.00uur krijg je krijg je meer informatie over geschikte baby-boekjes en hoe je kunt voorlezen als je al baby iets ouder is. Je hoort antwoorden op vragen als: “Baby’s en boeken? Dat is toch veel te vroeg?” “Kun je al met baby’s boeken lezen?” “Mijn baby kan nog lang niet lezen, wat moet ik dan met een boek?” Antwoord op deze en vele andere vragen komen aan bod bij de workshop ”Baby & Boek”. Er is bovendien ruimte om eigen vragen te stellen.