Belastingspreekuur VOL!

30 maart 2020, van 17:30 tot 19:30 | Elke week | Bibliotheek Panningen

Kosten: € 5,-

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het is weer tijd voor de belastingaangifte. Vragen? Hulp nodig? Meld u aan voor het belastingspreekuur in de Bibliotheek Panningen of Reuver.

Mensen die hulp nodig hebben bij de belastingaangifte, kunnen hiervoor terecht in de Bibliotheek Panningen. 

De belastingaangifte moet vóór 1 mei worden ingediend. 

Op 6 maandagavonden in maart en april, organiseren wij in Panningen een belastingspreekuur ter ondersteuning bij de digitale of papieren aangifte. Dit gaat op afspraak (45 minuten per aangifte). Deze service is voor particulieren en  kost € 5,- per aangifte. 

Het belastingspreekuur is op maandagavond van 17.30-19.30 uur op de volgende data:

9 maart
16 maart
23 maart
30 maart
6 april
20 april 

Belastingadviseur Henk Gielen van Leenders & Gielen adviseurs zal tijdens de spreekuren aanwezig zijn om hulp en ondersteuning te bieden bij het invullen van je aangifte. 

Wees er snel bij en maak direct een afspraak voor het belastingspreekuur. Geef hierbij aan welke datum en tijd je voorkeur hebben. Na het maken van je afspraak ontvang je van ons een lijstje met gegevens die je meeneemt naar het spreekuur. 

We bieden deze hulp, aan mensen met een maximuminkomen van € 30.000,- / 35.000, - p.j., mensen die niet voldoende digitaal vaardig zijn, mensen met taalproblemen.

Deze hulp, maar ook computer- en printfaciliteiten, zijn voor iedereen beschikbaar, ook voor wie geen lid is van de bibliotheek. 

Aanmelden: telefonisch: 077-3072382,
via panningen@debibliotheekmaasenpeel.nl of aan de balie in de bibliotheek Panningen.

Om in Reuver hulp te krijgen bij je belastingaangifte kun je contact opnemen met de Bibliotheek Reuver: stuur een bericht naar: reuver@debibliotheekmaasenpeel.nl, bel: 077-4741000 of maak een afspraak in de bibliotheek.