Belastingspreekuur

11 maart 2019, van 17:30 tot 19:30 | Bibliotheek Panningen

Kosten: € 5,-

Het is weer tijd voor de belastingaangifte. Vragen? Hulp nodig? Meld u aan voor het belastingspreekuur in de Bibliotheek Panningen.

Mensen die hulp nodig hebben bij de belastingaangifte, kunnen hiervoor vanaf dit jaar terecht in de Bibliotheek Panningen. 

De belastingaangifte moet vóór 1 mei worden ingediend. 

Op 6 maandagavonden in maart en april, organiseren wij een belastingspreekuur ter ondersteuning bij de digitale of papieren aangifte. Dit gaat op afspraak (45 minuten per aangifte). Deze service is voor particulieren en  kost € 5,- per aangifte. 

Het belastingspreekuur is op maandagavond van 17.30-19.30 uur op de volgende data:

11 maart
18 maart
25 maart
1 april
8 april
15 april 

Belastingadviseur Henk Gielen van Leenders & Gielen adviseurs zal tijdens de spreekuren aanwezig zijn om hulp en ondersteuning te bieden bij het invullen van je aangifte. 

Wees er snel bij en maak direct een afspraak voor het belastingspreekuur. Geef hierbij aan welke datum en tijd je voorkeur hebben. Na het maken van je afspraak ontvang je van ons een lijstje met gegevens die je meeneemt naar het spreekuur. 

We bieden deze hulp, aan mensen met een maximuminkomen van € 30.000,- / 35.000, - p.j., mensen die niet voldoende digitaal vaardig zijn, mensen met taalproblemen.

Deze hulp, maar ook computer- en printfaciliteiten, zijn voor iedereen beschikbaar, ook voor wie geen lid is van de bibliotheek. 

Aanmelden: telefonisch: 077-3072382,
via panningen@debibliotheekmaasenpeel.nl of aan de balie in de bibliotheek Panningen.