Belastingspreekuur

12 april 2021 | Bibliotheek Reuver

Hulp nodig bij belastingaangifte? Vraag de Bibliotheek!

Het is weer tijd voor de belastingaangifte. Wil je hulp bij het doen van aangifte?
De bibliotheken in Panningen en Reuver kunnen mensen met een klein inkomen én weinig of geen digitale mogelijkheden hiermee helpen.
Een afspraak maken is vereist!
Voor Reuver kunt u bellen met 0774741000. Beschikbare data zijn maandagmiddagen 8 en 29 maart, 12 en 19 april
Voor Panningen kunt u bellen met 077 3072382. Beschikbare data zijn maandagavonden 8, 15, 22 en 29 maart. 19 en 26 april.
Er zijn kosten verbonden aan deze hulp.
Meld je snel aan. Vol=vol. In alle vestigingen van de gemeente Peel en Maas  kunnen we doorverwijzen naar andere organisaties bij jou in de buurt.
Ook daar kun je hulp krijgen bij de aangifte voor de inkomstenbelasting of als je een toeslag wilt aanvragen. Denk aan de Wegwijzer, ouderenbonden.
Wil je weten waar dat kan? Bel dan met je eigen bibliotheek. We helpen je ook op weg als je geen lid bent van de Bibliotheek.De Bibliotheek helpt!