Cursus Digisterker

1 februari 2018, 13:30 t/m 22 februari 2018, 15:30 | Bibliotheek Panningen / Huis van de Gemeente

Kosten: Leden € 10,- Niet-leden € 15,-

Werken met de elektronische overheid

Aanvragen van huurtoeslag, het zoeken van werk, doorgeven van een verhuizing, informatie over de opbouw van uw AOW, gebruik van uw DigiD etc.
Vindt u het moeilijk om met de websites van de overheid te werken?
Schrijf dan in op de cursus Digisterker.

In vier bijeenkomsten maken deelnemers kennis met werken met de digitale overheid. Zij leren nuttige informatie te vinden en hoe je iets moet aanvragen bij bijvoorbeeld de eigen gemeente. Ook krijgen zij te zien wat de overheid al allemaal over ons weet, zoals de opbouw van de AOW. Verder leren zij hoe je een DigiD kunt aanvragen en hoe je DigiD kunt gebruiken.

De cursus Digisterker is voor inwoners van de gemeenten Peel en Maas en Beesel die al met internet kunnen omgaan en de Nederlandse taal beheersen.
Gecertificeerde Digisterker docenten geven de cursus in kleine groepen van maximaal 6 personen. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur.

De cursus vindt plaats in De Bibliotheek Panningen (Huis van de Gemeente), Wilhelminaplein 1 5981CC Panningen, op de volgende data:
Donderdagmiddag 1, 8, 15 en 22 februari van 13.30 - 15.30 uur.

Voor meer informatie en/of aanmelden: telefoon 077-3072382
Of meld u aan via de knop hieronder.