Mobiele OntmoetingsPlek

30 september 2021, van 13:00 tot 16:00 | Op de Markt in Panningen

De Bibliotheek Maas en Peel gaat in gesprek met inwoners van de gemeente Peel en Maas en de gemeente Beesel op de mobiele ontmoetingsplek.

In september organiseert de Bibliotheek Maas en Peel een tour met de mobiele ontmoetingsplek. Onze medewerkers gaan met een busje op pad en staan op verschillende plekken in onze gemeenten om inwoners te ontmoeten en met hen in gesprek te gaan over verschillende thema’s. De mobiele ontmoetingsplek komt langs in Reuver, Meijel en Panningen.

Op de mobiele ontmoetingsplek, kortweg MOP genoemd, kunnen bezoekers onder het genot van een kop koffie of thee over verschillende onderwerpen in gesprek gaan met medewerkers van de Bibliotheek Maas en Peel. Vanuit het kernthema Wat is er te doen in de bieb? kun je vragen stellen en aangeven waar jouw behoeften liggen. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld Werkzoekenden en de bieb en Activiteiten voor jongeren. Ook voor vragen over Basisvaardigheden (digitale, taal- en rekenvaardigheden) kun je bij de MOP terecht.

De mobiele ontmoetingsplek is te vinden op onderstaande tijden en locaties:

Datum: vrijdag 10 september van 14.00 tot 16.00 uur

Adres: Raadhuispleinin Reuver