Informatiepunt digitale overheid

13 oktober 2021, van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Reuver

Kosten: gratis

Heb je vragen over de digitale overheid? Kom naar het Informatiepunt.

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig.Kun je wel wat hulp gebruiken of ken je iemand die hulp nodig heeft? Kom langs in de Bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt. Je hoeft geen lid te zijn.

In Reuver kun je met al je vragen terecht op maandag 18.30 - 19.30 uur en woensdag 10.00 - 12.00 uur.
In Baarlo, Kessel, Maasbree, Meijel en Panningen kunnen de vragen gesteld worden tijdens de openingsuren van de bibliotheek.