Inloopochtend voor werkzoekenden

7 februari 2018, van 10:00 tot 12:00 | Elke 2 weken | Bibliotheek Panningen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Een extra aanvulling op de maandelijkse Ontmoetingsochtend voor werkzoekenden.

In de even weken is er op woensdag een inloopochtend voor werkzoekenden in de Bibliotheek Panningen. In een gemoedelijke setting kun je je ervaringen delen met lotgenoten of gewoon een praatje maken. 

De rode draad van de inloopochtenden is ‘in beweging blijven’. De bijeenkomsten wisselen van samenstelling en ook van onderwerp. Soms gaan we in gesprek met elkaar of aan de hand van een bepaald thema. Een andere keer gaan we dieper in op sollicitatievaardigheden, zoals netwerken, social media, mindset of waar behoefte aan is. Ook maken we regelmatig gebruik van wat deelnemers aanbieden wat leidt tot leuke verrassingen. 

De inloopochtenden vinden meestal plaats in het Huis van de Gemeente in Panningen van 10.00 tot 12.00 uur. De locatie kan ook soms veranderen i.v.m. de activiteit.

Het bijwonen van de bijeenkomst is gratis. Wil je deelnemen? Stuur een e-mail naar j.vandernaald@hotmail.com of bel 06 25 53 71 55. 

Ken je iemand uit jouw omgeving of vriendenkring, oud-collega’s, familie voor wie deze bijeenkomst ook interessant kan zijn? Kom gezellig samen. 

Je bent van harte welkom!