Inspiratiedag Werkzoekenden Peel en Maas

27 november 2018, van 10:00 tot 16:30 | Kerkeböske, Aan de Koeberg 3, 5988NE Helden

Kosten: Inschrijfgeld € 5,-

Zoek je een baan of heb je een baan die niet meer bevalt? En wil je graag op zoek naar ander werk? Weet je niet goed hoe of waar te beginnen? Kom dan dinsdag 27 november naar de tweede inspiratiedag voor werkzoekenden in MFC Kerkeböske in Helden.

Werkzoekenden van alle leeftijden uit de regio Noord- en Midden Limburg worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze interessante themadag. Je gaat met elkaar op een inspirerende en creatieve manier in workshops aan de slag met persoonlijke ontwikkeling en je krijgt nog meer inzicht in je talenten, drijfveren en de dingen waar je blij van wordt. Gegarandeerd dat je vol energie en inspiratie naar huis gaat.

Deze inspiratiedag wordt je aangeboden door de stuurgroep Ontmoetingsochtend Werkzoekenden Peel en Maas en wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Peel en Maas. 

Onder leiding van Geert Teunissen, bevlogen spreker verbonden aan NCD-academie, ga je na een korte uitleg over de bedoeling van de dag, in kleine groepjes zelf aan de slag.

Wat wil ik? Wat kan ik? En hoe ga ik ervoor zorgen dat mijn talenten en kwaliteiten gezien worden? Kortom hoe ga ik dat aanpakken op weg naar een leuke baan?

Als je meer inzicht hebt in je persoonlijke capaciteiten, drijfveren en talenten, kun je ook voor werkgevers nog beter zichtbaar zijn. En is de kans op het vinden van een leuke en passende baan vele malen groter.

De workshop start om 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en bestaat uit twee dagdelen inclusief een lekkere lunch. Aan het einde van deze dag rond 16.30 uur, krijgen alle deelnemers hun eigen, uniek en dynamisch ‘paspoort naar droombaan’. Een origineel startdocument voor verdere persoonlijke ontwikkeling.

Uiteraard is er tijdens deze dag ook veel ruimte om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. En krijg je praktische tools aangereikt om te benutten in de zoektocht naar werk zoals tips over netwerken en pitchen. Je kunt de ontwikkelingen volgen en je kunt ook jezelf ontwikkelen.

De stuurgroep ontmoetingsochtend werkzoekenden Peel en Maas organiseert maandelijks informele netwerkmomenten en ontmoetingsbijeenkomsten in het Huis van de Gemeente te Panningen. Dit jaar is het centrale thema ‘zichtbaar zijn’. Deelname aan deze ontmoetingsochtenden is kosteloos.

Het inschrijfgeld voor de Inspiratiedag inclusief lunch bedraagt € 5,-. Deze moet vooraf worden betaald. Het rekeningnummer waarop dit gestort kan worden wordt toegestuurd na aanmelding. Informatie of aanmelden voor de inspiratiedag op 27 november 2018 kan via: j.bongers@debibliotheekmaasenpeel.nl of meld je aan via de aanmeldknop