Koffie met... AFGELAST!

Kosten: Gratis

Elke derde maandag van de maand in de Bibliotheek Maasbree

Koffie met… Kim Leyssen van Kidzz & Armoede

Ook in de gemeente Peel en Maas groeien er enkele honderden kinderen op in (verborgen) armoede. Vanuit het Mafcentrum wordt het project Kidzz & Armoede uitgevoerd in samenwerking met het SKANfonds, gemeente Peel en Maas en klankbordgroep Peel en Maas 2020 armoevrij.

Kim vertelt in het kort iets over Kidzz & Armoede en de speelgoedactie die op maandag 26 oktober van start gaat.Onder het genot van koffie/thee kan men een gesprek aangaan met Kim.

Koffie met... is een laagdrempelige bijeenkomst waarbij de bibliotheek haar klanten uitnodigt om samen aan tafel te gaan en onder het genot van een kopje koffie in gesprek te gaan met een gast.

Maandag 19 oktober 18.30 - 19.30 uur in de Bibliotheek Maasbree

Wij stellen het op prijs als u zich van tevoren aanmeldt via de website of aan de balie van de bibliotheek. In verband met corona hanteren wij een maximum aantal deelnemers.