Koffie met... AFGELAST!

26 maart 2020, van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Panningen

Kosten: Gratis

Elke laatste donderdag van de maand in de Bibliotheek Panningen

Samen op weg naar een gezonde leefstijl! is het onderwerp van gesprek tijdens Koffie met... op donderdag 26 maart.

Onze gast is Monique van Ee, gewichtsconsulente/voedingsdeskundige (OnderOns voedingsadvies) en zij helpt mensen graag op weg naar een vriendschappelijke relatie met zichzelf en gezond eten. Wilt u graag meer weten over gezonde voeding of heeft u vragen? Kom dan gezellig naar Koffie met... op donderdag 26 maart in de Bibliotheek Panningen. Aanvang 15.00 uur.

Koffie met... is een laagdrempelige bijeenkomst waarbij de bibliotheek haar klanten uitnodigt om samen aan tafel te gaan en onder het genot van een kopje koffie in gesprek te gaan met een gast.

Deelname is gratis. Aanmelden niet nodig.