Koffie met...

26 september 2019, van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Panningen

Elke laatste donderdag van de maand in de Bibliotheek Panningen

Koffie met... is een laagdrempelige bijeenkomst waarbij de bibliotheek haar klanten uitnodigt om samen aan tafel te gaan en onder het genot van een kopje koffie in gesprek te gaan met een gast.

Op donderdag 26 september is Gerard Linders te gast bij de Bibliotheek Panningen. Gerard is ervaringsdeskundige bij de Stichting ABC. ABC is een stichting van en voor laaggeletterden in heel Nederland. Ken jij mensen in je omgeving die moeite hebben met lezen en schrijven en wil je wat meer weten over deze stichting en wat laaggeletterden zelf kunnen doen om vooruit te komen? Kom dan op 26 september om 15.00 uur naar de bibliotheek en ga in gesprek met Gerard. Hij kan je heel veel vertellen over dit onderwerp.
De koffie staat klaar.

Deelname is gratis. Aanmelden niet nodig.