Komt u bij ons op de koffie?

14 november 2018, van 14:00 tot 16:00 | Alle vestigingen

Kosten: Gratis

De Bibliotheek Maas en Peel bestaat op woensdag 14 november 150 jaar. In 2019 gaan we hier uitgebreid aandacht aan besteden. Maar we willen de echte verjaardag niet zomaar voorbij laten gaan.

We vinden het leuk om op die dag met u kennis te maken.
Graag gaan we met u in gesprek over de manier waarop u kennis op doet. Hoe u aan uw informatie komt? Wat onderwerpen zijn waar u veel vanaf weet. En uiteraard wat u van de bibliotheek vindt en wat u van ons verwacht.

Kom gezellig bij ons langs. Wij zorgen voor koffie of thee en wat lekkers.

In alle vestigingen staat op woensdag 14 november tussen 14.00 en 16.00 uur de koffie/thee klaar!

Bent u deze middag niet in staat om te komen? Uiteraard gaan we ook op een ander moment graag met u in gesprek.