Ontmoetingsochtend voor werkzoekenden

24 november 2020, van 10:00 tot 12:00 | Gemeenschapshuis ‘In Kepel’ te Panningen. Kerkstraat 27, 5981 CD Panningen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ontmoet mensen die net als jij op zoek zijn naar een baan en deel ervaringen met elkaar

Onder voorbehoud: het kan zijn dat deze bijeenkomst door corona-maatregelen niet door kan gaan! Check voor je komt onze website!

Dinsdag 24 november is er van 10.00-12.00 uur weer een Ontmoetingsochtend voor Werkzoekenden. Deze keer in Gemeenschapshuis ‘In Kepel’ te Panningen

Deze ochtend een bijdrage door Nicole Braakman en Annemieke Scharloo, gedreven en ervaren re-integratie- en loopbaan-adviseurs. Hun successen boeken zij vooral, omdat zij niet alleen kijken naar het gedrag van hun klanten, zij gaan als gecertificeerd drijfverencoach een slag dieper. In hun werk gaan zij in individuele gesprekken op zoek naar het waarom van dat gedrag, de zogenaamde drijfveer onder je gedrag.

Op 24 november vertellen zij over een aantal praktijkervaringen met deze manier van werken en nemen zij de aanwezigen mee in de wereld van de drijfveren. Zij vertellen welke drijfveren er zijn en welke invloed die drijfveer heeft op je gedrag. Wie weet herken je in dit verhaal wel iets van jezelf bij een van de drijfveren. Je gedrag is onbewust, maar wat je doet, doe je niet zonder reden en het is interessant om daar iets meer van te weten te komen.  

Deze ochtend vindt plaats in Gemeenschapshuis ‘In Kepel’ te Panningen.
Kerkstraat 27, 5981 CDPanningen.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Er zijn 30 plaatsen beschikbaar. Geef je snel op zodat jij verzekerd bent van een plaats.

      

Wil je deelnemen? Geef je op via de aanmeldknop hieronder!

Opgeven voor de bijeenkomst van 24 november is niet meer mogelijk. We hebben het maximaal toegestane aantal opgaven bereikt.

Vragen? Stuur een mail naar: j.bongers@debibliotheekmaasenpeel.nl