Ontmoetingsochtend voor werkzoekenden

28 januari 2020, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Panningen

Kosten: gratis

Ontmoet mensen die net als jij op zoek zijn naar een baan en deel ervaringen met elkaar

Dinsdag 28 januari is er van 10.00-12.00 uur weer een Ontmoetingsochtend voor Werkzoekenden in de Bibliotheek Panningen. Deze keer in de Creativiteitsruimte op de begane grond. (Bij binnenkomst rechts aanhouden. De zaal ligt vlak bij de balie van de bibliotheek.)

In deze interactieve workshop is communicatie onderwerp van gesprek. De focus ligt op het communiceren met anderen; wat wil ik graag overbrengen, wil ik er mee bereiken, hoe doe ik dat, welk effect heeft dat? En ook de communicatie met onszelf.
Je kent het wel, die corrigerende stemmetjes op je schouders; 'Zou je dat wel doen?' 'Dat was niet slim!' 'Dat heeft toch geen zin?' 'Wat zullen ze zeggen?' Waar komen die stemmetjes vandaan en hoe kun je daar (weer) grip op krijgen?

Jacqueline Huijs, van zijn wie je bent, leert je de fijne kneepjes van communiceren.

Het bijwonen van de bijeenkomst is gratis en er wordt gezorgd voor een gratis kopje koffie/thee.

Wil je deelnemen? Geef je op via de aanmeldknop hieronder!