Ontmoetingsochtend voor werkzoekenden

27 juni 2017, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Panningen/Huis van de Gemeente

Kosten: gratis

Ontmoet mensen die net als jij op zoek zijn naar een baan en deel ervaringen met elkaar

Dinsdag 27 juni is er van 10.00 – 12.00 uur weer een Ontmoetingsochtend voor werkzoekenden. Deze keer met de workshop: Doeltreffend solliciteren.

De workshop van Wilke Goessen, die naast trainer ook trainingsactrice is en een zeer brede werkervaring heeft, is een goede aanvulling om uw sollicitatievaardigheden uit te breiden en te versterken!

Bent u op zoek naar een (andere) baan? Heeft u uw sollicitatiebrieven en CV op orde maar zoekt u nog naar de juiste manier om uzelf “aan te prijzen” bij werkgevers?
U krijgt bruikbare tips voor het maken van een “elevator pitch” oftewel een sterke, bondige presentatie van uzelf. Ook wordt er aandacht besteed aan focus, want waar besteden we eigenlijk aandacht aan als het gaat op werkgebied? Aan datgene wat we niet willen, of wat we wel willen? En wat zijn de voordelen van goed kunnen netwerken?

De workshop is interactief en u kunt meteen aan de slag.

Verder is het een informele bijeenkomst, waarbij je onder het genot van een kopje koffie of thee kennis kunt maken met elkaar, ervaringen kunt delen en er wordt samen gezocht naar tips die kunnen helpen bij het solliciteren.

Het bijwonen van de bijeenkomst is gratis. Wil je deelnemen? Geef je op via de aanmeldknop hieronder of mail naar: j.bongers@debibliotheekmaasenpeel.nl