Ontmoetingsochtend voor werkzoekenden

28 september 2021, van 10:00 tot 12:00 | ONLINE

Kosten: gratis

Ontmoet mensen die net als jij op zoek zijn naar een baan en deel ervaringen met elkaar

Werken via een uitzendbureau

Als werkzoekende verandert er veel in je leven. Daarbij kun je misschien hulp gebruiken.
De bibliotheek Maas en Peel organiseert netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. Digitaal en fysiek, binnen en buiten. Met informatie en onderwerpen die jou inspireren en enthousiasmeren. En waar je mensen ontmoet, nieuwe contacten legt en kennis kunt delen.

Dinsdag 28 september organiseert de Bibliotheek Maas en Peel van 10.00 tot 12.00 uur een online netwerkbijeenkomst. Werkzoekenden kunnen van gedachten wisselen over hun zoektocht naar werk en inzicht krijgen in de werkwijze van een uitzendbureau.

Werken via een uitzendbureau
Wie op zoek is naar werk kan zich aanmelden bij een uitzendbureau. Er is tegenwoordig veel veranderd op dat gebied. Zo bemiddelt het uitzendbureau niet alleen in tijdelijke vacatures maar ook naar vast werk. En zijn er nog meer mogelijkheden.

Hoe gaat het nu in zijn werk?
Vroeger zat in ieder dorp een uitzendbureau en kende je de medewerkers misschien nog persoonlijk. Tegenwoordig zijn bureaus meer gecentraliseerd en worden de meeste zaken online afgehandeld. Een medewerker van Adecco neemt je mee in de tegenwoordige werkwijze van een uitzendbureau en geeft inzicht in hun sollicitatieprocedure.

Deelname aan de bijeenkomst gratis. Meld je aan door een e-mail te sturen naar j.vandernaald@debibliotheekmaasenpeel.nl of meld je aan via de aanmeldknop.

Wil je liever eerst meer informatie?
Stuur je e-mail naar j.vandernaald@debibliotheekmaasenpeel.nl