Ontmoetingsochtend voor werkzoekenden

22 januari 2019, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Panningen / Huis van de Gemeente

Kosten: gratis

Ontmoet mensen die net als jij op zoek zijn naar een baan en deel ervaringen met elkaar

Dinsdag 22 januari is er van 10.00 - 12.00 uur weer een Ontmoetingsochtend voor Werkzoekenden in de Bibliotheek Panningen.

Marcel Stoffels, TEDx spreker, storyteller, inspirator, creator en aanstekelijk enthousiast, neemt jou mee in zijn verhaal over ontmoeten en verbinden. Aan de hand van zijn persoonlijke verhaal laat hij jou het belang zien van contacten leggen en onderhouden, echt verbinden en zichtbaar zijn. In zijn interactieve workshop kun je zijn positieve mindset ervaren, leren denken in mogelijkheden en kansen leren zien.

Het bijwonen van de bijeenkomst is gratis en er wordt gezorgd voor een gratis kopje koffie/thee.

Wil je deelnemen? Geef je op via de aanmeldknop hieronder!