Ontmoetingsochtend voor werkzoekenden

28 mei 2019, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Panningen / Huis van de Gemeente

Kosten: gratis

Ontmoet mensen die net als jij op zoek zijn naar een baan en deel ervaringen met elkaar

Dinsdag 28 mei is er van 10.00 - 12.00 uur weer een Ontmoetingsochtend voor Werkzoekenden in de Bibliotheek Panningen.
Let op: deze keer in de Trouwzaal.

Voorlichtingsbijeenkomst over werken en leren in zorg en welzijn.

De zorg- en welzijnssector heeft grote personeelstekorten en op zoek naar nieuwe gemotiveerde collega’s. Om hier aan de slag te kunnen gaan is een zorgdiploma nodig. Wilt u meer weten welke mogelijkheden deze sector u te bieden heeft, bezoek dan deze bijeenkomst.
U ontvangt belangrijke informatie die nodig is om in deze sector succesvol aan de slag te gaan.

Twee ervaringsdeskundigen zullen vertellen welke stappen zij hebben ondernomen en hoe het hun is gelukt om in deze sector aan de slag te gaan.

Het bijwonen van de bijeenkomst is gratis en er wordt gezorgd voor een gratis kopje koffie/thee.

Wil je deelnemen? Geef je op via de aanmeldknop hieronder!