Ontmoetingsochtend voor werkzoekenden

22 augustus 2017, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Panningen/Huis van de Gemeente

Kosten: gratis

Ontmoet mensen die net als jij op zoek zijn naar een baan en deel ervaringen met elkaar

Dinsdag 22 augustus is er van 10.00 – 12.00 uur weer een Ontmoetingsochtend voor werkzoekenden.

Speeddaten met je eigen elevatorpitch
Onder leiding van Yvonne Nelissen

Tijdens elke sollicitatie, maar ook in het dagelijks leven, wordt ons vaak gevraagd: “Vertel eens wat over jezelf”. Het beantwoorden van dit verzoek valt voor de meeste mensen niet mee.

We zijn gewend om lang te praten en veel details te beschrijven. Hierdoor is het ontzettend moeilijk om ineens alleen de kernboodschap over te brengen. Daarom is een goede voorbereiding essentieel.

Op 22 augustus gaan we (in de creativiteitsruimte op de begane grond) oefenen met de verschillende elevator pitches in een speeddate met andere werkzoekenden. Dus het is veilig en vertrouwd om vaak en veel te oefenen!

Na je aanmelding sturen we informatie over het maken van je elevatorpitch en de voorbereidingsopdracht voor deze ontmoetingsochtend!

Het bijwonen van de bijeenkomst is gratis. Wil je deelnemen? Geef je op via de aanmeldknop hieronder of mail naar: j.bongers@debibliotheekmaasenpeel.nl