Ontmoetingsochtend voor werkzoekenden

24 augustus 2021, van 10:00 tot 12:00 | Online

Kosten: gratis

Ontmoet mensen die net als jij op zoek zijn naar een baan en deel ervaringen met elkaar

Webinar 'Een leven lang leren'

De Bibliotheek Maas en Peel organiseert dinsdag 24 augustus van 10.00 tot 12.00 uur een webinar over ‘Een leven lang leren’. Werkzoekenden en professionals gaan met elkaar in gesprek over het hoe en waarom van een leven lang blijven leren. 

Om langer aan het werk te blijven en om alle maatschappelijke, technologische én persoonlijke veranderingen het hoofd te bieden, moet je een leven lang blijven leren. Leren doen we volgens Maurice de Greef & Ella Bohnenn uit nieuwsgierigheid, uit betrokkenheid of door nood gedwongen’.  Ook stellen zij dat volwassenen willen en zich moeten kunnen opladen om veranderende situaties het hoofd te bieden en hun nieuwsgierigheid te blijven voeden. Als werkende volg je de koers van de organisatie. Scholing staat in het teken van de missie en visie van het bedrijf. Of van je persoonlijke ontwikkeling. 

En nu? Welke koers volg je als werkzoekende of als zzp’er? Hoe kijk je nu aan tegen een leven lang leren? Zijn organisaties wel ingericht op een leven lang leren? En het onderwijs? De maatschappij? Wat is de impact van corona? Vanuit diverse invalshoeken wekt ook dit thema vele vragen op. We zijn benieuwd naar je reactie.

Laat je informeren en praat mee met professionals uit het werkveld, werkzoekenden en geïnteresseerden over een leven lang leren.

Na aanmelding ontvang je één dag voor het webinar via de mail een uitnodiging voor deelname in Teams.

Wil je deelnemen? Geef je op via de aanmeldknop hieronder!