Ontmoetingsochtend voor werkzoekenden

24 juli 2018, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Panningen / Huis van de Gemeente

Kosten: gratis

Ontmoet mensen die net als jij op zoek zijn naar een baan en deel ervaringen met elkaar

Dinsdag 24 juli is er van 10.00 – 11.30 uur weer een Ontmoetingsochtend voor werkzoekenden met het thema 'zichtbaar zijn'.

Iemand die dit thema het afgelopen jaar heel letterlijk heeft genomen is Josje Korsten.
Sinds 1 februari jl. runt zij als zelfstandig ondernemer haar eigen coachpraktijk: Mevrouw Nilsson coaching en communicatie.

Belangrijkste activiteit op dit moment naast lifecoaching en ademcoachig, is de theatervoorstelling ‘Broebels’.
Een stuk dat Josje samen met haar moeder Ann Philipsen, cultuurprijsdrager 2017 van de gemeente Peel en Maas, schreef, speelde en produceerde en waarmee moeder en dochter momenteel door Limburg toeren. “Een ware ontdekking dat ik zo veel plezier en bijzondere momenten kan beleven aan iets voor mij compleet nieuws als theater maken”, aldus Josje.

Het zelf ondergaan van coaching en het volgen van een coachopleiding heeft Josje geholpen om makkelijker met lastige situaties om te gaan. En tegelijkertijd heeft het gezorgd voor een onomkeerbaar proces van bewustwording, zelfinzicht en -ontwikkeling.

Josje volgde een aantal op NLP gebaseerde coachopleidingen en meest recent een opleiding tot ademcoach.
Per 1 februari van dit jaar heeft zij de sprong in het diepe gewaagd en haar vaste baan als bestuurssecretaris in het primair onderwijs opgezegd om zich te vestigen als zelfstandig werkend coach.

Door zelf de regie te nemen, zich goed voor te bereiden en te focussen op haar doel werden steeds meer kwaliteiten en ook ambities helder.
De creativiteit ging stromen en ze werd zichtbaar……

In het theater dus, maar ook bij haar voormalige werkgever waar zij momenteel startende leraren coacht en intervisiegroepen begeleidt. En als gecertificeerd coach met een praktijkruimte aan huis.

Tijdens de bijeenkomst van 24 juli wordt op eenvoudige wijze de kracht en helende werking van onze ademhaling gedemonstreerd. Eenvoudige oefeningen om stress te verminderen, meer innerlijke rust te ervaren of om meer zelfinzicht en energie te krijgen.
Heel handig bijvoorbeeld in de voorbereiding op sollicitatiegesprekken of presentaties.
En niet onbelangrijk, een gezond ademhalingspatroon heeft impact op de verschillende systemen in je lichaam en daarmee op je totale gezondheid. Het is zo vanzelfsprekend dat we soms vergeten dat we onze gedachten en daarmee ook ons gevoel op deze manier kunnen beïnvloeden.

Je adem is een krachtig instrument waarmee je de verbinding maakt tussen lichaam en geest. Het kan zorgen voor meer balans en je hebt het bovendien altijd onbeperkt en kosteloos binnen handbereik. Hoe mooi is dat!

Het bijwonen van de bijeenkomst is gratis en er wordt gezorgd voor een gratis kopje koffie/thee.

Wil je deelnemen? Geef je op via de aanmeldknop hieronder!