Ontmoetingsochtend voor werkzoekenden

23 juli 2019, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Panningen

Kosten: gratis

Ontmoet mensen die net als jij op zoek zijn naar een baan en deel ervaringen met elkaar

Dinsdag 23 juli is er van 10.00 - 12.00 uur weer een Ontmoetingsochtend voor Werkzoekenden in de Bibliotheek Panningen.
Let op: deze keer op de eerste verdieping in de raadzaal.

Vind de baan die jij wilt! Solliciteren is hard werken. Het aanbod van vacatures is zeer ruim en naast de functie-eisen dien je ook aan een breed scala van competenties te voldoen. Hoe zorg je nu ervoor dat jouw competenties aansluiten bij het functieprofiel? En hoe verwoord je dit in je sollicitatiebrief en op je cv? Op deze ochtend leer je hoe je een sollicitatiebrief en cv 3.0 maakt.
Jannine van der Naald van [ Talent-en-werk ] praat je helemaal bij over de laatste sollicitatietrends. Neem je cv, sollicitatiebrief en een vacature mee en je ga meteen aan de slag.

Het bijwonen van de bijeenkomst is gratis en er wordt gezorgd voor een gratis kopje koffie/thee.

Wil je deelnemen? Geef je op via de aanmeldknop hieronder!