Ontmoetingsochtend voor werkzoekenden

23 oktober 2018, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Panningen / Huis van de Gemeente

Kosten: gratis

Ontmoet mensen die net als jij op zoek zijn naar een baan en deel ervaringen met elkaar

Dinsdag 23 oktober is er van 10.00 - 12.00 uur weer een Ontmoetingsochtend voor Werkzoekenden in de Bibliotheek Panningen.

Solliciteren met Social Media. Hoe pak je dat aan en wat is belangrijk? We leven in een netwerkmaatschappij, offline maar zeker ook online.
Slim omgaan met de digitale mogelijkheden kan je verder helpen bij jouw zoektocht naar een leuke baan.  Samen gaan we deze ochtend kijken hoe we Social Media succesvol kunnen inzetten. De presentatie wordt gegeven door Heidy Amory.

Het bijwonen van de bijeenkomst is gratis en er wordt gezorgd voor een gratis kopje koffie/thee.

Wil je deelnemen? Geef je op via de aanmeldknop hieronder!