Ontmoetingsochtend voor werkzoekenden ONLINE

25 mei 2021, van 10:00 tot 12:00 | Online

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ontmoet mensen die net als jij op zoek zijn naar een baan en deel ervaringen met elkaar

In verband met corona wordt de presentatie online gegeven

Webinar duurzame inzetbaarheid   

De Bibliotheek Maas en Peel organiseert dinsdag 25 mei van 10.00 tot 12.00 uur een webinar over duurzame inzetbaarheid. Werkzoekenden en organisaties gaan met elkaar in gesprek over langer en gezonder blijven werken.
 

De arbeidsmarkt is in de afgelopen jaren sterk veranderd. Er is sprake van mismatch op de arbeidsmarkt en corona legt nijpende kwesties onder de loep. Daar waar thuiswerken eerst met argusogen werd bekeken, wordt er nu gesproken over hybride werken, deels thuis en deels op de werkplek.  

Als werkzoekende leer je in hoog tempo om te gaan met allerlei (nieuwe) sollicitatietechnieken. Je denkt na over je toekomst, hoe je wil werken, welk werk bij jou past, waar je energie van krijgt. En daarnaast zijn er veel onzekerheden: over je zelfvertrouwen, je gezondheid, je competenties. Duurzame inzetbaarheid bevat al deze voorgaande facetten en meer.
Want het kan ook gaan over bevlogenheid en passie.  

Ook organisaties moeten zich aanpassen aan de veranderingen op de arbeidsmarkt. Door de vergrijzing en ontgroening kunnen ze moeilijk nieuwe werknemers vinden en binnen de organisatie houden. Wat betekent duurzame inzetbaarheid voor organisaties en hoe gaan ze met duurzame inzetbaarheid om?   

Hoe blijf jij duurzaam inzetbaar? Praat mee en meld je aan. 

Deelname aan het webinar is gratis. Meld je aan via de aanmeldknop hieronder

Na aanmelding ontvang je één dag voor het webinar via de mail een uitnodiging voor deelname in Teams.