Ontmoetingsochtend voor werkzoekenden (AFGELAST)

22 september 2020, van 10:00 tot 12:00 | MFA Hoës van Bree, Kennedyplein 5, 5993 BT Maasbree

Kosten: Gratis

Ontmoet mensen die net als jij op zoek zijn naar een baan en deel ervaringen met elkaar

Social Media & Personal Branding

Dinsdag 28 april is er van 10.00 tot 12.00 uur weer een Ontmoetingsochtend voor werkzoekenden. Deze keer bij het MFA Hoës van Bree, Kennedyplein 5, 5993 BT Maasbree. (Op het plein zelf is weinig parkeergelegenheid maar er is een parkeerplaats achter de basisschool ‘De Violier’, aan de Op de Kemp en te bereiken via de Broekstraat en er zijn nog parkeerplaatsen achter de Coop, Dorpstraat 13 Maasbree).

Tegenwoordig kijken werkgevers en recruiters vaak niet alleen maar naar je CV en motivatiebrief, maar kijken ook naar je LinkedIn profiel en zelfs naar hoe jij jezelf presenteert op Facebook, Twitter etcetera. Het is daarom van belang om overal voor een zelfde uitstraling te gaan. Jezelf neerzetten als een merk. Een goed merk. Maar hoe doe je dat?

Tijdens de Ontmoetingsochtend voor Werkzoekenden Peel en Maas op 22 september a.s. komt Mirjam Stoffels samen met een collega (Adecco) je hier het een en ander over vertellen.

Het bijwonen van de bijeenkomst is gratis en er wordt gezorgd voor een gratis kopje koffie/thee.

Wil je deelnemen? Geef je op via de aanmeldknop hieronder!