Taalcafé Baarlo

5 augustus 2020, van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Baarlo

Kosten: Gratis

Samen de Nederlandse taal oefenen

Elke woensdag van 14.00 tot 16.00 uur is het Taalcafé geopend in de bibliotheek van Baarlo.

Het Taalcafé is bedoeld voor iedereen voor wie het Nederlands niet de moedertaal is, maar die graag het Nederlands beter wil spreken en lezen. En voor wie het Nederlands wel de moedertaal is, maar die graag anderen (arbeidsmigranten, vluchtelingen) wil helpen bij het verbeteren van hun Nederlands en ook kennis wil maken met andere culturen.

Hoe gaat het? Er worden kleine groepjes gemaakt die op een ontspannen wijze met elkaar in gesprek gaan, vragen beantwoorden, elkaar dingen vertellen.

Deelname is gratis.

Omdat we ons aan de regels willen houden, vragen we je om je aan te melden per e-mail, telefoon of in de bibliotheek.
Er is plek voor een maximum aantal deelnemers.
Breng je je eigen pen en papier mee?

Als u vragen heeft over het Taalcafé in Baarlo kunt u contact opnemen
met Maria Verhaegh in de Bibliotheek Panningen.

m.verhaegh@debibliotheekmaasenpeel.nl (vermeld erbij dat het om het Taalcafé in Baarlo gaat)