Taalcafé Kessel

22 juni 2017, van 18:30 tot 19:30 | Bibliotheek Kessel

Kosten: Gratis

Samen de Nederlandse taal oefenen

Elke donderdag van 18.30 tot 20.00 uur is het Taalcafé geopend in de bibliotheek Kessel.

Het Taalcafé is bedoeld voor iedereen voor wie het Nederlands niet de moedertaal is, maar die graag het Nederlands beter wil spreken en lezen. En voor wie het Nederlands wel de moedertaal is, maar die graag anderen (arbeidsmigranten, vluchtelingen) wil helpen bij het verbeteren van hun Nederlands en ook kennis wil maken met andere culturen.

Hoe gaat het? Er worden kleine groepjes gemaakt die op een ontspannen wijze met elkaar in gesprek gaan, vragen beantwoorden, elkaar dingen vertellen.

Deelname is gratis.

Als u vragen heeft over het Taalcafé kunt u contact opnemen met Annemiek Vullings annemiek.ritmiek@gmail.com