Taalcafé Meijel

30 november 2020, van 19:00 tot 20:00 | Elke week | Bibliotheek Meijel

Kosten: Gratis

Samen de Nederlandse taal oefenen

Elke maandag van 19.00 tot 20.00 uur is het Taalcafé geopend in de Bibliotheek Meijel.

Het Taalcafé is bedoeld voor iedereen voor wie het Nederlands niet de moedertaal is, maar die graag het Nederlands beter wil spreken en lezen. En voor iedereen voor wie het Nederlands wel de moedertaal is en die graag anderen (arbeidsmigranten, vluchtelingen) wil helpen bij het verbeteren van hun Nederlands en ook graag kennis wil maken met andere culturen.

Hoe gaat het? Er worden kleine groepjes gemaakt die op een ontspannen wijze met elkaar in gesprek gaan, vragen beantwoorden, elkaar dingen vertellen.

Deelname is gratis.

Indien u vragen heeft over het Taalcafé kunt u contact opnemen met Maria Verhaegh in de Bibliotheek Panningen.

m.verhaegh@debibliotheekmaasenpeel.nl (vermeld erbij dat het om het Taalcafé in Meijel gaat)

Gezocht: De Bibliotheek Maas en Peel is op zoek naar vrijwilligers die willen meehelpen met het Taalcafé.