Taalcafé Panningen

15 oktober 2021, van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Panningen/Huis van de Gemeente

Vind je de Nederlandse taal spreken en lezen moeilijk? Kom naar de Bibliotheek om samen met ons te oefenen! In al onze bibliotheken is elke week een taalcafé.

Elke vrijdag van 10.00 - 11.30 uur is het Taalcafé geopend in het Huis van de Gemeente in Panningen.

Tijdens het taalcafé komen mensen samen om te kletsen. Meestal kiezen we één onderwerp waarover we spreken. Ook lezen we samen teksten voor.

Iedereen die Nederlands niet als moedertaal heeft, kan zo in prettige omgeving het Nederlands beter leren spreken en lezen. Mét een kopje koffie of thee erbij.

Taalvrijwilligers helpen je. We leren niet alleen veel over de Nederlandse taal, ook maken we kennis met elkaars cultuur en gebruiken.

Deelname aan het taalcafé is gratis. Aanmelden is niet nodig.

Taalvrijwilligers gezocht

De Bibliotheek Maas en Peel is op zoek naar vrijwilligers die willen meehelpen met het Taalcafé. Lijkt het je wat om een uurtje per week met een groep mensen met taal bezig te zijn? Laat het ons weten, je bent van harte welkom.

Indien u vragen heeft over het Taalcafé kunt u contact opnemen met Yvonne Truijen, taalcoördinator bij Vorkmeer. E-mail: info@taalpuntpeelenmaas.nl