Taalcafé Panningen

18 september 2020, van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Panningen/Huis van de Gemeente

Samen de Nederlandse taal oefenen

Elke vrijdag van 10.00 - 11.30 uur is het Taalcafé geopend in het Huis van de Gemeente in Panningen. Het Taalcafé is bedoeld voor iedereen voor wie het Nederlands niet de moedertaal is, maar die graag het Nederlands beter wil spreken en lezen. En voor iedereen voor wie het Nederlands wel de moedertaal is en die graag anderen (arbeidsmigranten, vluchtelingen) wil helpen bij het verbeteren van hun Nederlands en ook graag kennis wil maken met andere culturen.

Hoe gaat het? Er worden kleine groepjes gemaakt die op een ontspannen wijze met elkaar in gesprek gaan, vragen beantwoorden, elkaar dingen vertellen.

Deelname is gratis.

Omdat we ons aan de regels willen houden, vragen we je om je aan te melden per e-mail, telefoon of in de bibliotheek.
Er is plek voor een maximum aantal deelnemers.
Breng je je eigen pen en papier mee?

Indien u vragen heeft over het Taalcafé kunt u contact opnemen met Carin Schreurs in de Bibliotheek Panningen. c.schreurs@debibliotheekmaasenpeel.nl 077-3072382

Gezocht: De Bibliotheek Maas en Peel is op zoek naar vrijwilligers die willen meehelpen met het Taalcafé.