Taalcafé Panningen

9 november 2017, van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Panningen/Huis van de Gemeente

Samen de Nederlandse taal oefenen

Elke donderdag van 10.00 - 12.00 uur is het Taalcafé geopend in het Huis van de Gemeente in Panningen. Het Taalcafé is bedoeld voor iedereen voor wie het Nederlands niet de moedertaal is, maar die graag het Nederlands beter wil spreken en lezen. En voor iedereen voor wie het Nederlands wel de moedertaal is en die graag anderen (arbeidsmigranten, vluchtelingen) wil helpen bij het verbeteren van hun Nederlands en ook graag kennis wil maken met andere culturen.
Hoe gaat het? Er worden kleine groepjes gemaakt die op een ontspannen wijze met elkaar in gesprek gaan, vragen beantwoorden, elkaar dingen vertellen.
Deelname is gratis.
Indien u vragen heeft over het Taalcafé kunt u contact opnemen met Carin Schreurs in de Bibliotheek Panningen. c.schreurs@debibliotheekmaasenpeel.nl 077-3072382
Gezocht: De Bibliotheek Maas en Peel is op zoek naar vrijwilligers die willen meehelpen met het Taalcafé.