De corona-maatregelen zijn aangescherpt. Gelukkig zijn de Bibliotheken gewoon open volgens de normale openingstijden.
Uiteraard gelden de basisregels: Als je klachten hebt blijf je thuis. Je wast regelmatig je handen en niest/hoest in je elleboog. Je houdt 1,5 meter afstand van anderen. Een mondkapje is verplicht.

Voorleesuurtje Panningen

21 januari 2022, van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Panningen

Tweewekelijks voorleesuurtje in de Bibliotheek Panningen

Hoera! In het nieuwe jaar starten we met voorleesuurtjes in de Bibliotheek Panningen. Deze zijn bedoeld voor kindjes tot vier jaar. Samen met jonge kinderen bezig zijn met boekjes en verhaaltjes is niet alleen leuk, maar het stimuleert ook de taalontwikkeling van je kindje.
De voorleesuurtjes vinden afwisselend plaats op dinsdagochtend en op vrijdagochtend. We beginnen op vrijdag 21 januari.
Van 10.00 tot 11.00 uur lezen we voor en drinken daarna een lekker glaasje Ranja. Broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook van harte welkom.
Graag van tevoren aanmelden als je komt.