Voorleesuurtje

22 september 2021, van 10:30 tot 11:15 | Bibliotheek Meijel

Kosten: gratis

Voorlezen: een feestje voor elk kind! Daarom organiseert de Bibliotheek Meijel elke maand een voorleesuurtje

Bezig zijn met boekjes, verhaaltjes en liedjes is niet alleen leuk, maar het stimuleert ook de taalontwikkeling van je kind. Daarom organiseert de Bibliotheek Meijel elke vierde woensdag van de maand een voorleesuurtje voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Kom ook met je vader, moeder, opa of oma naar de bieb en neem meteen een paar boekjes mee naar huis om verder te lezen.

Het voorleesuurtje is gratis te bezoeken. Je hoeft geen lid te zijn van de bieb om hieraan deel te nemen.
Maar hoe leuk is het om ook boekjes te mogen uitzoeken en meenemen? Het lidmaatschap is gratis tot 18 jaar.
Schrijf je meteen in