Workshop: fotograferen met je smartphone

7 november 2019, van 19:00 tot 21:00 | Bibliotheek Reuver

Kosten: Leden € 25,00 Niet-leden € 30,00

Beleef een nieuwe kijk op fotografie. We maken de hele dag door foto's met onze telefoon. Maar hoe maak je nu de allerbeste foto?

Tijdens deze workshop leren we je hoe je de mooiste foto’s maakt met je eigen smartphone.
Geen ingewikkelde verhalen over diafragma’s en sluitertijden, maar je leert je eigen vertrouwde toestel op de juiste manier gebruiken.
Een goede smartphone foto wordt gemaakt op basis van o.a. kleur, licht, compositie en een likje creativiteit.
Wat zijn de do’s en don’ts op dit gebied? Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw foto opvalt tussen al die anderen?

Wij kunnen met onze jarenlange ervaring ervoor zorgen dat je met andere, professionele ogen gaat kijken naar je omgeving, en zo mooiste momenten, objecten en emoties zelf kunt vastleggen.

Na een korte presentatie gaan we actief fotograferen met zijn allen, waardoor je zelf snel wordt omgetoverd tot professioneel fotograaf. Je zult versteld staan van je eigen resultaat!

Of je nu werkgever of werknemer bent, student of gepensioneerd… Deze workshop is toegankelijk en interessant voor iedereen.De workshop wordt verzorgd door Loes Mennen fotografie uit Weert. www.loesmennenfotografie.nl

Donderdag 7 november 19.00 uur in de Bibliotheek Reuver
Pastoor Vranckenlaan 18 Reuver