Workshop e-books

5 september 2018, van 09:30 tot 12:30 | Bibliotheek Panningen

Kosten: Gratis

Heb je hulp nodig bij het gebruik van e-books via de online bibliotheek? Meld je aan voor deze workshop.

Lees jij graag e-books? Wil je eenvoudig gebruik maken van de 20.000 legale e-books van de bibliotheek? Met je bibliotheekabonnement kun je via de online bibliotheek e-books lezen op je tablet, computer, smartphone of e-reader. Tijdens deze workshop leer je hoe je e-books kunt downloaden op jouw eigen apparatuur.

Om deel te nemen aan deze workshop kun je een afspraak maken met Jolanda Bongers: j.bongers@debibliotheekmaasenpeel.nl
De uitleg wordt 1 op 1 gegeven. Per persoon plannen we hier een uur voor in.

Het is handig om je eigen tablet, smartphone of e-reader mee te nemen.
Zorg dat je geregistreerd bent voor het lenen van e-books bij de bibliotheek.
Hoe je je registreert lees je hier

Lees je e-books op je e-reader? Neem dan indien mogelijk ook je laptop en kabel van de e-reader mee. Er moet namelijk eenmalig software gedownload worden om de e-books te kunnen lezen.

De workshop wordt gegeven op:
Woensdag 5 september (VOL)

Deelname na afspraak.

Heb je interesse in een workshop? Meld het! Er kunnen nieuwe data worden gepland. E-mail naar: j.bongers@debibliotheekmaasenpeel.nl