Bibliotheek Panningen zoekt vrijwilligers

Gepubliceerd op: 9 december 2019 14:07

De Bibliotheek Panningen is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor woensdagmiddag, zaterdagochtend en maandagochtend.

Als vrijwilliger ben je één van de gezichten van de vestiging en draag je bij aan tevreden bezoekers. Je werkzaamheden variëren van het verwelkomen en te woord staan van bezoekers tot het presenteren en opruimen van boeken en andere media.

Voor de maandagochtend zijn we op zoek naar iemand die handig is met de computer en/of tablet en ons kan assisteren bij de Klik & Tik cursus.
Klik & Tik is de basiscursus internet, voor mensen die niet of nauwelijks met een computer hebben gewerkt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maria Verhaegh in de Bibliotheek Panningen.
E-mail: m.verhaegh@debibliotheekmaasenpeel.nl