Taalpunt Beesel geopend

Gepubliceerd op: 9 maart 2020 12:14

Het Taalpunt is gevestigd in de Bibliotheek Reuver

Op 5 maart werd het Taalpunt Beesel officieel geopend in aanwezigheid van gedeputeerde Robert Housmans van de provincie Limburg en de wethouders Bram Jacobs en Marcel Roelofs van de gemeente Beesel. Zo’n 2,5 miljoen volwassenen in Nederland hebben moeite met lezen, schrijven, rekenen en/of computeren. Bij het Taalpunt in de bibliotheek worden lessen en cursussen gegeven in taal- en rekenvaardigheid en omgaan met de computer, zowel in kleine groepen als individueel. Beeselnaren kunnen er elke woensdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur terecht voor gratis hulp en advies. Kijk hier naar het filmpje dat gemaakt is bij de opening en waarin duidelijk het belang en de werkwijze van het Taalpunt wordt uitgelegd.