• E-books

  Voor leden van de bibliotheek is het mogelijk om e-books te lenen die op een tablet of e-reader gelezen kunnen worden. Daarnaast is het in de vakantieperiodes voor iedereen mogelijk om gebruik te maken van de vakantiebiebapp. Via deze app is een beperkt aantal boeken en tijdschriften tijdens een bepaalde periode beschikbaar.

 • Luisterboeken

  In een druk leven is het soms moeilijk de tijd te nemen voor een boek, je hebt immers al zo veel te doen. Nu kan het allebei. Luister naar je favoriete boek waar en wanneer je maar wilt.

 • Muziek

  Ook voor muziek kun je bij de bibliotheek terecht. Via Muziekweb heb je toegang tot een zeer ruime collectie cd's, muziek dvd's en lp's. 

 • Tijdschriften en kranten

  Iedere vestiging van de Bibliotheek Maas en Peel beschikt over een leeshoek waar je onder het genot van een kopje koffie of thee gebruik kunt maken van de collectie tijdschriften en kranten.

  Neem je liever tijdschriften mee naar huis? Dat kan. Behalve het laatst ontvangen nummer van een titel zijn alle tijdschriften te leen.

 • Poolse boeken

  Voor Poolse immigranten is een royale collectie Poolse boeken aanwezig.

Databanken

In de bibliotheek heb je toegang tot verschillende databanken. Zoek recensies of uittreksels, bekijk de testresultaten van de Consumentenbond, of zoek in de Krantenbank.