Ondernemerscafe

Platform voor ondernemers in Noord-Limburg

Een vernieuwend platform voor ondernemers. Dat is het tv-programma Ondernemerscafé van de Bibliotheek Maas en Peel en Omroep P&M. Elke maand praat Jannine van der Naald van de bieb met ondernemers uit Noord-Limburg. Ook komen trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt aan bod. Online kunnen ondernemers met elkaar in contact komen en reageren op de onderwerpen uit de uitzendingen.

Volgende uitzending

 
Opname:
      nog niet bekend

Uitzending:  nog niet bekend

Thema:        nog niet bekend


Gasten uit de regio

In het ondernemerscafé staat verbinden en inspireren centraal. Het ondernemerscafé is een nieuw platform voor ondernemers in Noord-Limburg en wordt georganiseerd door de BibliIn het Ondernemerscafé staat verbinden en inspireren centraal. Elke maand schuiven interessante gasten aan.

 

Maandelijks op tv en online

Het Ondernemerscafé is een maandelijks programma dat wordt uitgezonden op Omroep P&M en ook online te zien is. De uitzending is te zien op de laatste maandag van de maand vanaf 18.00 uur en wordt de hele avond herhaald. Daarna is de uitzending ook hier terug te zien.
 

Meedenken en meedoen

Heeft u ideeën, wilt u een keer deelnemen of in de studio aanwezig zijn al publiek of heeft u onderwerpen die u zou willen delen en bespreken met andere ondernemers dan kunt u contact opnemen met Jannine van de Naald via Telefoon 06-25537155 of mail j.vandernaald@debibliotheekmaasenpeel.nl

Ondernemers inspireren

Jannine van der Naald, projectleider werkzoekenden van de Bibliotheek, vertelt dat de omroep en de bieb willen verbinden: “We willen een netwerkfunctie op gang brengen. Voor ondernemers zijn er genoeg branchegerichte bijeenkomsten, maar het is goed om juist ook eens aan tafel te zitten met collega’s uit een andere branche. Om elkaar te inspireren en contacten te leggen. Dat leidt tot frisse nieuwe inzichten en ideeën.”

Ondernemerscongres in Panningen, 23 mei 2022

Deze maand was het ondernemerscafé bij het Ondernemerscongres in Panningen, georganiseerd door iKPM, gemeente Peel en Maas en Rabobank. De gastsprekers zijn Frank van Gool CEO van OTTO Work Force en KAFRA Housing en Paul van Vuuren, directielid VDL Groep. Het thema van het congres is: ‘Hoe ziet de arbeidsmarkt er de komende jaren uit?’

Ondernemerscafé maandag 25 april 2022:


ondernemerscafé maandag 24 Januari : Duurzaamheid


ondernemerscafé maandag 13 December: De Gezondste Regio


ondernemerscafé maandag 22 November: Met Ghielen en UWV


ondernemerscafé maandag 25 oktober: Thema arbeidsmarkt


Je kunt ze ook beluisteren als Podcast bij Omroep P&M

Luister naar de podcast