Ontdek geluk met Nico Neele

Op donderdagavond 19 mei vond de lezing ‘Ontdek geluk’ door Nico Neele plaats bij de Bibliotheek Panningen. Zo’n 25 geïnteresseerden luisterden aandachtig naar zijn verhaal over ‘dicht bij jezelf blijven’.

Door zijn jarenlange ervaring (zowel persoonlijk als via zijn klanten) is Nico ervan overtuigd dat ieder mens kan veranderen door… vooral jezelf te blijven! Hij deelde zijn inzichten over hoe zaken als stress, onrust en niet jezelf durven zijn, zich kan uiten in verschillende lichamelijke klachten of ziekten: migraine, hartproblemen, maagproblemen en ga zo maar door. Verder leerde hij ons ook hoe je met jezelf in gesprek kunt gaan om tot de kern van je probleem te komen.

De reacties van bezoekers waren zeer positief; één bezoeker gaf zelfs aan dat ze uit deze lezing weer een stuk kracht – positieve energie - heeft gehaald waar ze mee verder kan. Kortom; weer een bijzondere activiteit in het kader van ons jaarthema ‘Geluk’! PS: binnenkort ook in onze collectie verkrijgbaar/te leen: zijn boek In gesprek met jezelf en zijn tweede boek Jezelf zien.