• Inspiratiedag voor werkzoekenden

    Eenmaal per jaar organiseren we een hele dag vol activiteiten voor werkzoekenden. Een dag vol workshops, netwerken en inspiratie opdoen. Lees het verslag van de laatste Inspiratiedag hier.

  • Ontmoetingsochtend

    Iedere vierde dinsdag van de maand is er in de Bibliotheek Panningen een Ontmoetingsochtend voor werkzoekenden. 
    Meestal is er een spreker uitgenodigd om iets te vertellen over een onderwerp dat interessant is voor degenen die op zoek zijn naar een baan. In de agenda op onze website kun je zien wat het thema is voor de volgende bijeenkomst.
    Het is een informele bijeenkomst, waarbij je onder het genot van een kopje koffie of thee kennis kunt maken met elkaar, ervaringen kunt delen en er wordt samen gezocht naar tips die kunnen helpen bij het solliciteren. Tevens bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen over de social media en ermee te oefenen indien gewenst. Het bijwonen van de bijeenkomst is gratis. Wil je deelnemen? Stuur een mail naar: j.bongers@debibliotheekmaasenpeel.nl of meld je aan via de aanmeldknop in de agenda.

Inloopochtend

De inloopochtend is een extra aanvulling op de maandelijkse Ontmoetingsochtend voor werkzoekenden.

In een gemoedelijke setting kun je je ervaringen delen met anderen of gewoon een praatje maken.

Deze ochtenden vinden meestal plaats in het Huis van de Gemeente in Panningen. De locatie kan soms veranderen i.v.m. de activiteit van die ochtend.

De inloopochtend vindt elke tweede dinsdag van de maand plaats van 9.30 - 11.30 uur.

Het bijwonen van de bijeenkomst is gratis. Wil je deelnemen? Stuur een e-mail naar: j.vandernaald@hotmail.com
of bel: 06 25 53 71 55