Werkzoekenden

Deelnemen aan de maatschappij en werk hebben is voor iedereen belangrijk. De Bibliotheek Maas en Peel ondersteunt werkzoekenden door het organiseren van bijeenkomsten en met cursussen, workshops, informatie, werkplekken en boeken.

Ontmoetingsochtend voor werkzoekenden

Ontmoeting, gezelligheid, informatie, hulp... Dat is waar het om draait bij deze bijeenkomsten!

Elke vierde dinsdag van de maand is er van 10.00 tot 12.00 uur een Ontmoetingsochtend voor werkzoekenden. We komen bij elkaar in de bibliotheek, op een andere locatie in Peel en Maas of online.

Het is een informele bijeenkomst, waarbij je onder het genot van een kopje koffie of thee kennis kunt maken met elkaar, ervaringen kunt delen en er wordt samen gezocht naar tips die je kunnen helpen bij het solliciteren.
Vaak wordt ook een gastspreker uitgenodigd voor het geven van een presentatie of workshop.

Het bijwonen van de bijeenkomst is gratis.
Heb je interesse in deze bijeenkomsten? Stuur een mail naar: j.bongers@debibliotheekmaasenpeel.nl Je krijgt dan elke maand een e-mail met alle informatie over de bijeenkomst van die maand. De informatie is ook te vinden op onze activiteitenkalender.

 

Ontmoetingsochtend buiten

Elke 2e dinsdag van de maand organiseert de Bibliotheek Maas en Peel een ontmoetingsochtend buiten. Meestal gaan we voor een heerlijke wandeling in onze mooie gemeente Peel & Maas en soms gaan we iets verder. 

We wandelen ongeveer 1 tot 1,5 uur op (redelijk) goed begaanbare paden. En als het kan en in de buurt is, drinken we nog een kopje koffie of thee. Deelname is gratis, ook de koffie of thee. Tijdens de wandeling heb je ruim de gelegenheid om met andere deelnemers in gesprek te gaan.

Heb je interesse om mee te lopen? Neem dan contact op met
Jannine van der Naald. j.vandernaald@debibliotheekmaasenpeel.nl

LinkedIn

Op de van de Bibliotheek Maas en Peel wordt informatie gedeeld over onze activiteiten voor werkzoekenden. Volg deze pagina! We hebben ook een LinkedIn-groep waarin deelnemers informatie kunnen delen en elkaar kunnen helpen.
Zoek op LinkedIn naar: Werkzoekenden Peel en Maas, wordt lid van de groep en deel jouw tips met anderen.


Speciaal voor leden van de Bibliotheek bieden we interessante cursussen en trainingen aan. Alle leden van de Bibliotheek kunnen deze online cursussen gratis volgen. De aanbieders van de cursussen zijn Soofos en GoodHabitz. 
Ben je nog geen lid van de Bibliotheek? Meld je dan nu aan!


Boekentips