• Opening Taalpunt in Peel en Maas

Bekijk details van Opening Taalpunt in Peel en Maas

• Bibliotheek Panningen zoekt vrijwilligers

4 mei 2020

De Bibliotheek Panningen is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor maandagochtend en zaterdagochtend

Bekijk details van Bibliotheek Panningen zoekt vrijwilligers

• Vrijwilligers gezocht

28 april 2020

De Bibliotheken in Baarlo en Kessel zijn op zoek naar vrijwilligers om hun team mee te versterken

Bekijk details van Vrijwilligers gezocht

• Taalpunt Beesel geopend

9 maart 2020

Het Taalpunt is gevestigd in de Bibliotheek Reuver

Bekijk details van Taalpunt Beesel geopend

• Voorleesjaar van start in Beesel en Peel en Maas

21 februari 2020

Donderdag 20 februari heeft BieBie, de leesgrage olifant, haar eerste reis gemaakt tussen de gemeenten Beesel en Peel & Maas; heen en weer varend op het veer heeft zij, begeleid door Inge van Dongen, Miriam Ambaum, Angelien Stolk en anderen, de Beeselse wethouder Marcel Roelofs en Anget Mestrom (gemeente Peel en Maas) aan beide Maasoevers opgepikt. Daarmee is het voorleesjaar in beide gemeenten officieel van start gegaan! BieBie droomde er al langer van om met klapperende oren in de wind beide gemeenten...

Bekijk details van Voorleesjaar van start in Beesel en Peel en Maas

• Fleur Kuijpers genomineerd bij Zapp-tv

18 februari 2020

Onze 12-jarige taalvrijwilliger Fleur is genomineerd voor de Veer in je Reet-award van Zapp. Iedere week helpt zij mensen in Kessel oefenen met de Nederlandse taal

Bekijk details van Fleur Kuijpers genomineerd bij Zapp-tv