Vrijwilligerswerk

Wij zijn op zoek naar ...

Gastvrouw/gastheer Panningen

Voor de Bibliotheek Panningen zijn wij op zoek naar meerdere vrijwilligers die de functie van Gastvrouw / Gastheer willen vervullen. Vind jij het leuk om bezoekers te ontvangen, een praatje te maken en vragen te beantwoorden? Ben jij vriendelijk en behulpzaam? Lees dan snel verder!

Gastvrouw/gastheer Maasbree

Voor de Bibliotheek Maasbree zijn wij op zoek naar meerdere vrijwilligers die de functie van Gastvrouw / Gastheer willen vervullen. Vind jij het leuk om bezoekers te ontvangen, een praatje te maken en vragen te beantwoorden? Ben jij vriendelijk en behulpzaam? Lees dan snel verder!

Gastvrouw/gastheer Reuver

Voor de Bibliotheek Reuver zijn wij op zoek naar meerdere vrijwilligers die de functie van Gastvrouw / Gastheer willen vervullen. Vind jij het leuk om bezoekers te ontvangen, een praatje te maken en vragen te beantwoorden? Ben jij vriendelijk en behulpzaam? Lees dan snel verder!

Gastvrouw/gastheer Kessel

Voor de Bibliotheek Kessel zijn wij op zoek naar meerdere vrijwilligers die de functie van Gastvrouw / Gastheer willen vervullen. Vind jij het leuk om bezoekers te ontvangen, een praatje te maken en vragen te beantwoorden? Ben jij vriendelijk en behulpzaam? Lees dan snel verder!

Gastvrouw/gastheer Meijel

Voor de Bibliotheek Meijel zijn wij op zoek naar meerdere vrijwilligers die de functie van Gastvrouw / Gastheer willen vervullen. Vind jij het leuk om naast de bezoekers van de bibliotheek ook bezoekers van D'n Binger te ontvangen, een praatje te maken, vragen te beantwoorden en geregeld een kopje koffie of thee in te schenken? Ben jij vriendelijk en behulpzaam? Lees dan snel verder!

Content Creator Jongeren

De Bibliotheek Maas en Peel richt zich onder andere op het creĆ«ren, opdoen en delen van informatie, kennis en ervaringen om een leven lang te leren. Wij verbinden mensen, organisaties en projecten met elkaar. De Bibliotheek Maas en Peel is een organisatie die actief is in de gemeente Peel en Maas en de gemeente Beesel. De standplaats voor deze stage is Panningen. Heb je interesse? Lees dan snel verder!

Vrijwilliger Digitale Vaardigheden Panningen

Voor de Bibliotheek Panningen zijn we op zoek naar een vrijwilliger die kan assisteren bij de Klik & Tik cursussen. Heb jij goede digitale vaardigheden en vind je het leuk om anderen te helpen met hun computer-vragen? Lees dan snel verder!

Taalvrijwilliger

Help jij graag mensen met het oefenen van de Nederlandse taal? Lees dan snel verder!

Bieb-aan-Huis vrijwilliger Reuver

Voor de Bibliotheek Reuver zijn wij op zoek naar vrijwilligers die boeken aan huis willen bezorgen bij mensen die vanwege een beperking zelf niet naar de bibliotheek kunnen komen. Heb jij enkele uurtjes in de maand over en lijkt je dit leuk om te doen? Lees dan snel verder!

Voorleesvrijwilliger Panningen

Vind jij het leuk om voor te lezen aan kinderen of aan ouderen in jouw gemeente? Kun jij anderen enthousiast maken over lezen en voorlezen? Lees dan snel verder!

Voorleesvrijwilliger Reuver

Voorleesvrijwilliger Meijel

Makerslab/Mini-Makerslab Vrijwilliger

Werk je graag met kinderen en nieuwe media? Lees dan snel verder!