Vrijwilligerswerk

Wij zijn op zoek naar ...

Vrijwilliger informatiepunt Reuver-Beesel_Offenbeek

Binnenkort start het Informatiepunt Reuver-Beesel-Offenbeek. Hiervoor zoeken we enkele enthousiaste vrijwilligers. Vind jij het leuk om mensen verder te helpen met hun vragen, dan komen we graag met jou in contact.

Bieb-aan-Huis Vrijwilliger Panningen

Voor mensen die zelf niet naar de Bibliotheek kunnen komen vanwege een beperking hebben we Bieb-aan-Huis. Voor de vestiging Panningen zijn we op zoek naar een vrijwilliger die naar mensen toegaat om boeken te brengen en op te halen. Geïnteresseerd? Lees gauw verder!

Gastvrouw/gastheer Panningen

Voor de Bibliotheek Panningen zijn wij op zoek naar meerdere vrijwilligers die de functie van Gastvrouw / Gastheer willen vervullen. Vind jij het leuk om bezoekers te ontvangen, een praatje te maken en vragen te beantwoorden? Ben jij vriendelijk en behulpzaam? Lees dan snel verder!

Vacature gastvrouw/gastheer Maasbree

Voor de Bibliotheek Maasbree zijn wij op zoek naar meerdere vrijwilligers die de functie van Gastvrouw / Gastheer willen vervullen. Vind jij het leuk om bezoekers te ontvangen, een praatje te maken en vragen te beantwoorden? Ben jij vriendelijk en behulpzaam? Lees dan snel verder!

Gastvrouw/gastheer Kessel

Voor de Bibliotheek Kessel zijn wij op zoek naar meerdere vrijwilligers die de functie van Gastvrouw / Gastheer willen vervullen. Vind jij het leuk om bezoekers te ontvangen, een praatje te maken en vragen te beantwoorden? Ben jij vriendelijk en behulpzaam? Lees dan snel verder!

Vrijwilliger Digitale Vaardigheden Panningen

Voor de Bibliotheek Panningen zijn we op zoek naar een vrijwilliger die kan assisteren bij de Klik & Tik cursussen. Heb jij goede digitale vaardigheden en vind je het leuk om anderen te helpen met hun computer-vragen? Lees dan snel verder!

Taalvrijwilliger

Help jij graag mensen met het oefenen van de Nederlandse taal? Lees dan snel verder!

Content Creator Jongeren

De Bibliotheek Maas en Peel richt zich onder andere op het creëren, opdoen en delen van informatie, kennis en ervaringen om een leven lang te leren. Wij verbinden mensen, organisaties en projecten met elkaar. De Bibliotheek Maas en Peel is een organisatie die actief is in de gemeente Peel en Maas en de gemeente Beesel. De standplaats voor deze stage is Panningen. Heb je interesse? Lees dan snel verder!

Gastvrouw/gastheer Meijel

Voor de Bibliotheek Meijel zijn wij op zoek naar meerdere vrijwilligers die de functie van Gastvrouw / Gastheer willen vervullen. Vind jij het leuk om naast de bezoekers van de bibliotheek ook bezoekers van D'n Binger te ontvangen, een praatje te maken, vragen te beantwoorden en geregeld een kopje koffie of thee in te schenken? Ben jij vriendelijk en behulpzaam? Lees dan snel verder!

Voorleesvrijwilliger Panningen

Vind jij het leuk om voor te lezen aan kinderen of aan ouderen in jouw gemeente? Kun jij anderen enthousiast maken over lezen en voorlezen? Lees dan snel verder!

Voorleesvrijwilliger Meijel

Makerslab/Mini-Makerslab Vrijwilliger

Werk je graag met kinderen en nieuwe media? Lees dan snel verder!

Voorleesvrijwilliger - Kessel

Vind je het leuk om voor te lezen aan kinderen of aan ouderen in jouw dorp? Kun jij anderen enthousiast maken over lezen en voorlezen? Lees dan snel verder!