Vrijwilligerswerk

Wij zijn op zoek naar ...

Gastvrouw/gastheer Panningen

Voor de Bibliotheek Panningen zijn wij op zoek naar meerdere vrijwilligers die de functie van Gastvrouw / Gastheer willen vervullen. Vind jij het leuk om bezoekers te ontvangen, een praatje te maken en vragen te beantwoorden? Ben jij vriendelijk en behulpzaam? Lees dan snel verder!

Gastvrouw/gastheer Baarlo

Voor de Bibliotheek Baarlo zijn wij op zoek naar meerdere vrijwilligers die de functie van Gastvrouw / Gastheer willen vervullen. Vind jij het leuk om bezoekers te ontvangen, een praatje te maken en vragen te beantwoorden? Ben jij vriendelijk en behulpzaam? Lees dan snel verder!

Gastvrouw/gastheer Reuver

Voor de Bibliotheek Reuver zijn wij op zoek naar meerdere vrijwilligers die de functie van Gastvrouw / Gastheer willen vervullen. Vind jij het leuk om bezoekers te ontvangen, een praatje te maken en vragen te beantwoorden? Ben jij vriendelijk en behulpzaam? Lees dan snel verder!

Gastvrouw/gastheer Kessel

Voor de Bibliotheek Kessel zijn wij op zoek naar meerdere vrijwilligers die de functie van Gastvrouw / Gastheer willen vervullen. Vind jij het leuk om bezoekers te ontvangen, een praatje te maken en vragen te beantwoorden? Ben jij vriendelijk en behulpzaam? Lees dan snel verder!

Vrijwilliger Digitale Vaardigheden Panningen

Voor de Bibliotheek Panningen zijn we op zoek naar een vrijwilliger die kan assisteren bij de Klik & Tik cursussen. Heb jij goede digitale vaardigheden en vind je het leuk om anderen te helpen met hun computer-vragen? Lees dan snel verder!

Taalvrijwilliger

Help jij graag mensen met het oefenen van de Nederlandse taal? Lees dan snel verder!

Bieb-aan-Huis vrijwilliger Reuver

Voor de Bibliotheek Reuver zijn wij op zoek naar vrijwilligers die boeken aan huis willen bezorgen bij mensen die vanwege een beperking zelf niet naar de bibliotheek kunnen komen. Heb jij enkele uurtjes in de maand over en lijkt je dit leuk om te doen? Lees dan snel verder!

Voorleesvrijwilliger Panningen

Vind jij het leuk om voor te lezen aan kinderen of aan ouderen in jouw gemeente? Kun jij anderen enthousiast maken over lezen en voorlezen? Lees dan snel verder!

Voorleesvrijwilliger Reuver