Goed verhaal? Pak ons podium

Hoe mooi is het, als je een goed idee hebt, om daarvoor een podium te krijgen? Stel, je loopt al een tijd rond met een idee, plan of initiatief. Een goed verhaal dus. Maar je zoekt nog een plek om het uit te voeren. Of bijvoorbeeld mensen die dit samen met jou willen oppakken. Deel je idee dan eens met jouw bieb! Wij vinden namelijk dat goede verhalen een podium verdienen. Heb jij een goed idee? Toets het eens aan onderstaande vragen. Lees daarna de verdere uitleg en stuur je idee meteen in!

 

Organiseer méé

Steeds vaker weten jullie ons te vinden om samen kennis te delen, te inspireren, en verrassende activiteiten te organiseren. Inwoners en andere partijen in Beesel en Peel en Maas organiseren méé! Jullie weten tenslotte als geen ander waar de meeste behoefte aan is. Om op die manier andere mensen verder te helpen en de samenleving een beetje mooier te maken.   

Samen creëren en organiseren

Samen krijg je de mooiste dingen voor elkaar. Daarom ben je van harte uitgenodigd om jouw verhaal, plan of idee met ons te delen. Om samen te kijken of, en hoe we er een inspirerende activiteit van kunnen maken. Op-en-top co-creatie dus! De ene keer organiseert de bieb (deels) mee, de andere keer zijn we ondersteunend of alleen faciliterend. Samen kiezen we de manier van samenwerken (en dus het ‘podium’) die het beste past bij jouw idee. 

Samen creëren en inspireren

Wat dat zoal kan zijn? Een boekpresentatie of lezing. Een game-wedstrijd. Maar ook workshops en creatieve activiteiten. Een inloopspreekuur. Ontmoeting en debat. Thema- speeddates. En ga zo maar door.

Voor wie?

Iedereen uit Beesel en Peel en Maas mag bij ons aankloppen. Of je nu als persoon alleen bent, een vereniging of stichting, een groep mensen met een gezamenlijke interesse, een organisatie of een andere partij. Onze deur staat voor je open. 

Jouw idee verdient een podium

Kortom: heb jij een goed verhaal? Waardevol en inspirerend voor anderen? Pak dan het podium van de Bibliotheek: een plek die open is voor iedereen. Om te leren, vragen, ontmoeten, lezen en te doen.

Stuur je idee in via onderstaand formulier. Wij nemen daarna contact met je op. Of loop
gewoon eens binnen bij één van onze vestigingen.