Volwassenen


Bibliotheek Wise app

Altijd en overal toegang tot jouw bibliotheek. In deze app kun je naast het verlengen van geleende materialen bijvoorbeeld ook nieuwe aanwinsten van de bibliotheek bekijken en meteen reserveren.

Download voor IOS (iPhone/iPad)

Download voor Android

E-books lenen

Online Bibliotheek

Wist je dat je met je jaarabonnement zonder extra kosten ook e-books kunt lenen? Je hebt keuze uit duizenden e-books. Je kunt ze lezen op een e-reader, tablet, smartphone en pc/laptop. 

Naar e-books lenen

Download voor IOS (iPhone/iPad)

Download voor Android


Volg ook een gratis cursus van Soofos of Goodhabitz!

De Wereld van...

‘De Wereld van…’ is een bijzonder concept én TV programma van de
Bibliotheek, i.s.m. Omroep P&M. Aanwezigen in het publiek mogen vragen stellen aan een bijzondere gast met roots uit de regio. Het verruimt je blik, zorgt voor impact, inspiratie, begrip, ontmoeting en debat. 

Naar de uitzendingen

Passend lezen

Ben je blind, slechtziend of dyslectisch en lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis de gesproken boeken lenen van Bibliotheekservice Passend Lezen.

Naar Passend lezen

Klik & Tik

De basiscursus internet, voor mensen die niet of nauwelijks met een computer hebben gewerkt. De cursus is vanuit huis te doen, maar voor begeleiding kun je in de Bibliotheek terecht. Vraag in jouw vestiging naar de mogelijkheden of stuur een mail naar info@taalpuntpeelenmaas.nl of naar info@taalpuntbeesel.nl