Ingrid Smets

Marketing- en communicatiespecialist

Je komt mij tegen in: alle vestigingen

De Bibliotheek Maas en Peel is de allerleukste werkplek, omdat…
Het een plek is met leuke collega’s, waar ik dingen kan leren én kom brengen. De bieb is een organisatie met maatschappelijke doelen, die midden in de samenleving staat en veel mooie activiteiten organiseert. Daarmee helpen we een brede groep mensen verder en dat maakt hen wijzer. Het is een organisatie vol mooie verhalen, die het verdienen om verteld te worden. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Samen met alle collega’s natuurlijk!

Als marketing- en communicatiespecialist…
Hou ik me bezig met de positionering, profilering en imago van de Bibliotheek Maas en Peel. Ik vind het belangrijk dat inwoners van Beesel en Peel en Maas weten wat de bieb allemaal doet, voor wie en waarom. Om ze van daaruit het gevoel te geven van “daar wil ik bij horen, daar sluit ik me bij aan”. Of dat nu als klant is, als bezoeker, als deelnemer aan een event of als collega of vrijwilliger.

De bieb is voor mij…
Een organisatie vol mooie verhalen die het verdienen om verteld te worden. Een club / community / platform waar mensen samen wijzer worden en elkaar verder helpen. Een fysieke, maar ook online plek waar mensen terecht kunnen om kennis op te doen, maar ook om kennis te delen.

Het mooiste dat ik ooit heb meegemaakt bij de bieb…
Ik ben pas sinds 1 februari in dienst, maar dat gaat ongetwijfeld komen.

Mijn favoriete boek/e-book/ander materiaal dat we uitlenen is…
Boeken in de genres psychologie, gezondheid, lifestyle, management, marketing en communicatie. Sinds ik steeds vaker (en verder) wandel, heb ik ook luisterboeken ontdekt. Meestal wandel ik samen met iemand, maar als ik alleen een wandeling maak, vind ik het heerlijk om een goed boek of podcast in m’n oren te hebben!

Iedereen zou lid van de bieb moeten zijn, omdat…
Er een wereld van kennis, kunde en vaardigheden voor je opengaat. Zowel fysiek als digitaal! Er is altijd een onderwerp, vaardigheid of verhaal dat je ráákt en waar je dus meer van wilt weten, of je jezelf in wil ontwikkelen. Samen worden we wijzer!

Contact opnemen?
i.smets@debibliotheekmaasenpeel.nl