Nadine Knapen

Community Librarian

Je komt mij tegen in: Panningen

De Bibliotheek Maas en Peel is de allerleukste werkplek, omdat…
Je komt mij tegen in: PanningenIk mag werken met hele leuke en enthousiaste collega’s in een inspirerende werkomgeving. Niet alleen help ik samen met vrijwilligers onze klanten in de uitleen en bij het adviseren over mooie boeken, ook help ik iedereen die bij de Bibliotheek binnenkomt met vragen over de digitale overheid. Daarnaast help ik mee met het bedenken en organiseren van diverse activiteiten.

De bieb is voor mij…
Een plek voor jong en oud. Waar je boeken kunt lenen, waar kinderen worden voorgelezen, waar gratis toegang tot computers en printers is en waar vele mooie en diverse activiteiten worden georganiseerd. Het is een plek waar je je welkom voelt. Een sociale omgeving waar je ook terecht kunt voor vele vragen omtrent digitale overheidszaken.

Het mooiste dat ik ooit heb meegemaakt bij de bieb…
Dat een klant ontroerd was, omdat ik haar goed geholpen had.

Mijn favoriete boek/e-book/ander materiaal dat we uitlenen is…
Er zijn zoveel mooie, leuke en informatieve boeken dat ik niet één favoriet kan noemen. Kom vooral naar een van onze vestigingen en duik zelf in onze collectie. Of laat je adviseren door mij of door een van mijn collega’s.

Iedereen zou lid van de bieb moeten zijn omdat…
Iedereen toegang moet hebben tot het ontdekken van boeken, e-books, luisterboeken en het ontmoeten van mensen. Boeken zijn een manier om te leren, maar wat ook belangrijk is, ook een manier om te ontdekken en soms even heerlijk te ontsnappen aan alledaagse beslommeringen. De bieb is een plek om samen te komen en mee te doen in de maatschappij. Iedereen zou die ervaring moeten kunnen hebben.

Contact opnemen?
n.knapen@debibliotheekmaasenpeel.nl